Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden läker inga sår

De brukar säga att allt ordnar sig
Att saker blir bättre
Såren slutar svida
och blodet slutar rinna
Det sägs att inte alla sår blir ärr
Det sägs att alla såren läker med tiden

Men jag tror inte att alla sår läker,
man märker det när de bränner som om allt vore igår.
Jag tror vissa saker lämnas oberörda trots att de kan skaka om hela ens värld

Tiden läker inga sår
men den gör att man vänjer sig vid smärtan,
att man lär sig att hantera den.
Den lär en hur man ömt stoppar blodet
och kanske även hur man tar steg för steg
utan det som man helst vill glömma.

Men nej tiden läker inga sår,
Men tiden hjälper oss att gå vidare




Fri vers av ConfusedByYou
Läst 335 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-13 20:46



Bookmark and Share


  Robin V
Så sant så sant!
2011-06-13
  > Nästa text
< Föregående

ConfusedByYou
ConfusedByYou