Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...

Jag vill så gärna vara den personen i dina ögon
Men jag tror inte hon finns




Fri vers av ConfusedByYou
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-13 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ConfusedByYou
ConfusedByYou