Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag stjäl inte, jag lånar

Jag stjäl inte, jag lånar
Det jag lånar tror ni att jag stjäl

Men jag är ingen tjuv
Jag är en ros
som lånar regnets vattendroppar,
låter dem vila lätt på mina kronblad
och sedan skickar dem vidare att falla ned mot marken
och sugas upp av den törstiga jorden

Jag lånar, jag stjäl inte
att stjäla skulle göra mig till tjuv





Fri vers av Edith_
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-14 13:25



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
en underbar skrivelse både i skrifstil såsom frammening, og, jag tror på dig.
2011-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Edith_
Edith_