Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tinade löften


samlar nyårslöften nu
till mig själv

plockar dem ur luften
med förvånansvärt öppet sinne
och

utsträckta armar

vet inte vilket
jag ska välja bara
eller vilket

jag orkar hålla

lika snabbt som snön tinar
när den väl kommer in i hallen
lika lättdunstande är mina löften
kanske de håller ända till våren i år
om jag skriver ned dem
och

lägger dem i frysen




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 350 gånger
Publicerad 2005-12-30 10:52



Bookmark and Share


  JMR
Ordpoet där. Snyggt!
2006-01-03

  Propella
Strålande idé men ännu mer strålande framfört. Underbar text, som tåls att läsas om och om igen.
2006-01-03

    Idun 1
Jag har aldrig lyckats hålla något löfte, så jag har slutat
upp med att ge några. Jag är en hopplös uppskjutare,
speciellt när det gäller att komma igång med träning.
Funkar det bättre om man lägger dem i fysen :)))
ska frosta ur den snart...före nästa nyår iallafall.
Jag looooooooooooooovar, hihi
2005-12-30

    Bodil Sandberg
Hehehe...det var väl en himla bra ide...att frysa ner dom så länge...din text läser jag med förtjusning...
2005-12-30

  kath
ett perfekt råd .......... nyårslöften slipper annarsw igenom de flesta garn i nätet :)
2005-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP