Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

cirkus sorti...

kritstreckstrandig tigerkostym
uppburen av vältränad torso
med ett colgate leende som pricken
över i:et

nuförtiden

verkar ingen se igenom
denna 2010-talets arena för
svart lyteskomik

nuförtiden

kan du köpa spunnet ocker
och man har skiftat lösnäsan
mot iphone och skratten med gråt

nuförtiden och som då
såg man inte förbi maskerna

då clownens zoloft ersatts med kokain
för att orka tillfredställa
sina hungriga publik




Fri vers (Fri form) av Fredric
Läst 269 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-23 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric