Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid att vattna..

Regnet faller stilla
och dagen är grå
solens strålar finns
bakom molnen ändå
men nu är tid att vattna
grönskan på jord
som törstar och längtar
dess droppar utan ord..







mare







Fri vers av mare VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-06-17 10:59



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Underbart att veta att "solens strålar finns
bakom molnen ändå"...
2011-06-22

  jörgen g
Viktigt att jorden får sitt vatten i tid:)
2011-06-20

  Linda CH VIP
Ljuvligt skaldat!
2011-06-20

  Sofhia Wirström
fin dikt om naturens gång...allt får ta den tid som behövs, allt har sin tid som föregående skrev :)
2011-06-19

    ej medlem längre
Allting har sin tid. Fint skrivet!
2011-06-19

  Osvalds_Dotter VIP
Vacker,,
måste läsas igen,,
begrundas,,

tack =)
2011-06-18
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP