Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon såg mig

Jag vände mig bort
En svala blev mitt vittne,
lyfte med mitt svek




Bunden vers (Haiku) av Sara Boström
Läst 309 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-17 10:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara Boström
Sara Boström