Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemsökt hus

 

Tårar

med smak av

nattliga ursäkter

svämmar över våra

själars källare

 

Vår historia fångad

mellan

tapetens skarvar

i trätiljor 

och avskavda hörn

 

Blott skuggor av oss

i en ruin 

 

Ur barnaögon

ursprunget

rostat fast

 

Min mun är stum

 

Fotsulor

oupphörligt trampandes

på glasskärvor

 

Smärtar 

 

Skriken ekar i väggarna än

Det är våra bittra strider

som går igen

 

© Linda C Hansson

 

 

 

 




Fri vers av Linda CH VIP
Läst 406 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2011-08-17 10:59



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Suverän.
2011-09-20

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
mycket snyggt diktat...
2011-09-06

    ej medlem längre
Mästerverk

bokmärks
2011-09-05

  Lena Själsöga Keijser
du skriver husets sång
stämma

berörande
2011-08-23

  Ninananonia VIP
Detta hus berör...
2011-08-22

  ULJO
En mycket stark text som berör på djupet och med en enastående bild.
2011-08-21

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Väldigt bra. Kännbar. =)
2011-08-21

  Järnkatten
Inte att leka med denna text, starkt...
applåder!!
2011-08-18

  Heikki Hellman
Mycket gåtfull symbolik. Läsaren har chansen att fantisera vidare vad som har hänt bakom kulisser. En värdefull berättelse sveda och värk?
2011-08-18

  Lars Hedlin
Stark och djup berör i själen!
2011-08-17

    AA VIP
Underbar bild. Historia som gjort avtryck. Smärtsamma sådana.
2011-08-17

  Eva Helene VIP
Smärtsamma avtryck, så svåra att utplåna. Stark text.
2011-08-17

  walborg
Underbar bild som omsluter en smärta inuti.
2011-08-17

  Niclas Petersson VIP
Oj, vilken stark text! Det ryms så mycket mellan de här väggarna. Känns lite som en poetisk Lars Norén. På ett bra sätt.
Gillar. Mycket.
2011-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Linda CH
Linda CH VIP