Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser hör tänker själv!

Politikerna bara kör över
det spelar ingen roll att skrika
dom fortsätter snacka goja
och tror att vi alla ska tänka lika!
men blind är jag ju så klart inte
och mina öron är inte svag
så jag ifrågasätter är mycket kritisk
till allt som händer idag!!







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-10-30 11:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tänka självständigt är mycket farligt i politikernas ögon.
2013-10-30

  Bibbi VIP
Jag också.
2013-10-30

    ej medlem längre
Tack!
2013-10-30

  Stefan Höglund
det är många som känner detta bra skrivet.
2013-10-30
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP