Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
reträtt edit juni 2010


BU---FUCKING---HU!

Empati!

Försöker grovt smaka på ordet som brottar ned mig i avgrunden, och jag självförekommer varje litet finurligt övertramp med en naiv nickning.

Jävla övertimida förvränga fegisidiot - står det med förgyllda bokstäver invirkade i en förtjusande ful kökshanduk. Allt minner om skadeglädje som har formats till fredshandlingar. Men istället har missiler och handgranater svept över bordskanten med en enda skadesjuk tanke.

Trots att tårar runnit ned och bildat djuphavsgravar, så har vi med brist på stiltje skapat en lummig trädgård av ärrande meningspåhopp.

LUSTA! (BU)

Trots att vi haltar skadskjutna varje kväll och lägger oss ned för att slicka våra sår, har känslan att finnas inuti varandra växt över förståndets förståelse. Vi har gnuggat kön till vi somnade med överdrivet förakt.
Ansamling av kraften inför morgondagens drabbningar var det mest prioriterade efter subjektiva utlösningar av självutnämnande berusningar.

FEGhET(FUCKING)

Med genomborrande blickar som mosar sönder all levande organism, ser vi hur vi misshandlar våra behov av att älska. Men rädslan utanför vetskapen, håller våra armar på bekvämt avstånd. Vi ser på varandra som eld och vatten, vi kan inte förlora det vi har med hjälp av varsin ryggtavla. Förvåningen skulle ta död på våra egna jag. Så vi låter timiditeten övervinna, och vi älskar de blixtar som fyller våra dagar.

Paradoxal relation i en trång tändsticksask. Vi är så oberoende beroende av varandra, att vår celler skulle celldelas utan kontroll.

Vi är av ett absurdum
ett antimateriellt forum av självglädje i ett ingemanshav

VI ÄLSKAR VARANDRA(HU)

så,

Bu, fucking hu!!




Prosa av Max Poisé
Läst 352 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-06-18 12:59



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Smärtsam kärlek...
dina ord av styrka...
forcerar med kraft..

Mycket berörande...

Gillar...
2011-06-20

  Anya VIP
Diun kärlek värker smärtsamt, är det så kärlek ska vara? Jaa det finns väl inget enkelt facit. En intressant text som stannar kvar.
2011-06-18

  Mats Henricson
Med sedvanlig elegans "sprutar" Du ut en arsenikblandad verbal kompott som får oss att kväljande och desperat flämtande efter förorenat syre att , nästan, tuppa av ! Bokmärker !
2011-06-18

  Songbird VIP
Hm...Buduell...! Vilken klaustrofobisk känsla jag fick av "Paradoxal relation i en tändsticks ask" Vill vrida mig,komma loss, när jag läser det..om och om igen. Oberoende beroende...på varsin kant men kan endå inte...ilskans ord som hamnar i en "förtjusande ful kökshanduk"Jag bara älskar den. Den summerar så mycket...
2011-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé