Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlekens tragedi


det vi hade, det var fint
och det var vackert som
klängrosor längs fasaden liksom kobror
försöker fånga solen;
och dag som natt; alla drömmar -
de oförargliga och harmlöst vita,
de vilda rebellerna - lejonens
villebråd; faktiskt alla mina tankar
vek undan när du steg in i
rummet

du var klängrosen
du var kobran
det vi hade var magisk

nu när dessa stunder
stilla faller in vardagens rytm
och bleknar ihop med
allting annat




Fri vers av Niklas H
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-18 15:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas H