Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till Linda med kärlek


vita idéer
albatrossens ögon

se denna sol
denna gyllengula apelsin

hör detta hjärta
detta blodfyllda
skådespel i
sekelvida akter

klingande lakan
klackar av sammet

ta denna tid
kapsla in den
i ett tomt bergrum

låt sedan spindlarna frossa
låt flugorna sjunga
låt persiennen vara
öppen ett slag

fönstret öppnar sig en aning
ah ah
jag hör och jag ser och
jag känner,
solen blinkar till en gång
då albatrossen
slutligen
lämnar sitt berg




Fri vers av Niklas H
Läst 400 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-03-12 13:49



Bookmark and Share


  AgnesP
Helt enkelt underbar.!!:)
2012-03-14

  Linda CH VIP
Ett bokmärke att återkomma till!
2012-03-12

  Linda CH VIP
Ett bokmärke att återkomma till!
2012-03-12

  Gunnar Odhner
Flykt och rörelse, men också ett försök att nå utanför tiden. Härligt att läsa, skickligt skrivet.
2012-03-12

  Emme VIP
Kanon! Har saknat dina
vackra dikter! Kram :-)
2012-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Niklas H