Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det som återstår innan galenskapen träder in


klockan 05.14
ljuden från motorvägen som kall gevärseld
med långa blå tungor
och du ligger i din säng
något på sidan, ingen
bredvid dig
och i hjärtat ditt
och i huvudet ditt
och i själen, likaså din
finns ett tomrum
som nu fylles
av blå tungors marscherande
och så länge arméerna
fortsätter paraden
finner du detta tomrum
mindre tomt
och större, mycket
större

















Fri vers av Niklas H
Läst 402 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-31 15:30



Bookmark and Share


  Jocy Joyless
förtjusande snyggt skrivet!
2012-05-31

    ej medlem längre
Hard-ish
2012-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Niklas H