Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

precis från hjärtat:

skrattar och minns
pratar och lever
vill vara någon annanstans
men vet att jag inte borde
vill bara prata om en enda sak
om honom
vet att jag inte borde det heller
fastän det är sant
och fastän jag vet
att han är det enda jag tänker på
så skrattar jag och minns
pratar och lever
lite till

för egentligen vill jag bara hem
hem, till det jag älskar mest.




Fri vers av emmylou
Läst 311 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-18 17:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emmylou
emmylou