Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om ord.

Jag trodde man kunde göra allt med ord
Trösta, lära och förklara
Men allt man inte kan göra med ord
Gör du, ofta knappt märkbart, på andra sätt
Det ger mig tröst
när inga ord kan uttalas
Och får mig att förstå
då orden inte räcker till för att förklara
Det kommer jag att minnas
den dag alla ord försvunnit i glömska




Fri vers av EiraN
Läst 179 gånger
Publicerad 2011-06-18 18:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EiraN
EiraN