Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara en tanke. Den enkla vägen kan ofta vara den rätta.


Kärlekslexikon.

Ofta är det de enklaste orden
som beskriver de största känslorna
Du behöver inte ett lexikon
för att uttrycka dina innersta tankar

Ofta räcker det med att säga
jag älskar dig
jag älskar dig för den du är




Fri vers av EiraN
Läst 670 gånger
Publicerad 2012-01-15 16:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EiraN
EiraN