Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vet, den här drömmen är väldigt baserad på Astrid Lindgrens Allra käraste syster, därför bytte jag namn på texten.


Allra käraste.

Jag köpte en röd ros åt dig
natten efter drömde jag
att du sa
'när rosen vissnar
då vissnar också vår kärlek'
Sedan grät jag
tills jag vaknade i din famn




Fri vers av EiraN
Läst 287 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-21 21:01



Bookmark and Share


  Evenoire
Fin.
2012-02-21
  > Nästa text
< Föregående

EiraN
EiraN