Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge mig din värld så ska jag måla den.


Så ska jag måla kvittrande fåglar och porlande bäckar
och allt annat som låter så vackert i sagorna
Jag ska måla broar över varenda bäck
för broar får mig att känna en speciell frihet

Sedan ska jag måla ett gult hus åt oss
- eller kanske bara en enkel takvåning
För vi ska ha ett ställe som vi kallar hemma
där vi kan sitta och se ut över hela världen

Om du vill kan jag måla dit en hängmatta åt dig
- eller kanske hellre en paviljong
så att du och dina tankar har en egen plats
att sitta på när jag somnat om kvällarna

Och så ska jag måla ett hemligt gömställe
som ingen annan än du och jag vet om
Där kan vi gömma oss från resten av världen
när du och jag bara vill vara vi


Ge mig din värld så ska jag måla den
då ska måla den i alla mina färger
Ge mig dig värld så ska jag måla den
alldeles precis bredvid min värld




Fri vers av EiraN
Läst 351 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-15 17:14



Bookmark and Share


    kivu
Hur bra som helst och rörande. Man dansar med i dina ord. Vem vill inte höra detta?
2012-02-14

  Larz Gustafsson VIP
Gillar spontant och instinktivt det du skrivit.
Som en Talking Heads-video.
2012-01-15
  > Nästa text
< Föregående

EiraN
EiraN