Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eftersom jag själv är så dålig på att uttrycka positiva känslor i skrift lånade jag ett stycke som jag alltid tyckt säger en hel del om kärlek.


Du är det finaste - Hans och Monique Hagen

”Jag letar efter ett ord
ett helt nytt ord
ett ord som ingen
någonsin hört
Jag letar efter ett ord
som betyder
att du är det finaste"




Fri vers av EiraN
Läst 573 gånger
Publicerad 2011-12-04 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EiraN
EiraN