Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det där med att skriva dikter om positiva känslor; i synnerhet kärlek, jag jobbar på det. Försökte dock sätta ord på något innan jag somnar. Kritik tack!


Om inte 'om' vore.

Tänk om en näktergal
inte hade viskat
i ditt öra
att jag tycker om dig

Tänk om jag inte hade sagt
'jag vill bara
vara med dig'
den där kvällen

Tänk om mina fingrar
inte hade passat
alldeles perfekt
mellan dina

Och tänk om våra leenden
inte hade
utlöst dominoeffekter
varenda dag


Tänk om inte 'om' vore
Då hade du och jag existerat
men enbart var för sig
Nu finns 'om'
och därför existerar även vi




Fri vers av EiraN
Läst 290 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-04 23:33



Bookmark and Share


  Gunnar Odhner
Jag kommer att tänka på Runebergs dikt om två fåglar som hade bon på olika håll, men hittade varandra. Samma tema.
2011-12-11

  Minkki VIP
jag tycker din text är bra! Enkel, klar, med ett budskap
2011-12-04

  EiraN
Usch, ingen av mina bättre texter alls. Nåväl.
2011-12-04
  > Nästa text
< Föregående

EiraN
EiraN