Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite kluven inför flytten med tanke på allt jag kommer sakna här. Kanske har jag skrivit något på samma tema innan, men det snurrar i mitt huvud.


Mitt hjärta kom bort i flytten.


Fem fulla flyttlådor står i hallen
i övrigt är lägenheten tom
Tveksamt låser jag dörren efter mig
stoppar nyckeln i brevlådan

Känslan av att något är kvarglömt
biter sig fast hela dagen
Men inte förrän i den nya bostaden
inser jag exakt vad


Mitt hjärta kom bort i flytten




Fri vers av EiraN
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-11 19:02



Bookmark and Share


    Rolf Zandén
Ja det värsta man kan glömma är väl hjärtat!
2011-12-11
  > Nästa text
< Föregående

EiraN
EiraN