Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Weak moment.


Orange och gröna, gula och blå.


Tabletterna gav mig livet tillbaka
ibland undrar jag om det är värt det
när de samtidigt avlägsnade
det som var jag




Fri vers av EiraN
Läst 284 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-02-14 04:38



Bookmark and Share


  Jean-Michel Orblin
Proplem
2012-02-26

  Jean-Michel Orblin
Jo det är det även om känslolivet blir annorlunda.
Bra skrivet du är inte ensam om detta,
2012-02-26

  Gunnar Odhner
Missade de här tänkvärda raderna, när de skrevs. Man kan verkligen fundera över vad som tillhör personligheten, vad man får och vad som berövas en genom olika behandlingar.
2012-02-18

    kivu
Så träffande om ambivalensen i en villkorad hjälp.
2012-02-14
  > Nästa text
< Föregående

EiraN
EiraN