Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om ord. II

Jag pratade med dig igår
om livet, om mina tankar och känslor
Jag sa samma saker som jag alltid säger
Men du svarade
annorlunda än hur andra brukar svara
genom att öppna dig och ge något tillbaka

Du försökte inte hitta mina lösningar
Men du visade mig dina egna
Du försökte inte trösta mig
Men du fick mig att förstå att jag inte är ensam
Du uttalade inte många ord
Men de ord du inte uttalade
sa mer än några ord i världen




Fri vers av EiraN
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-18 18:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EiraN
EiraN