Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ny dag.

Dagen går mot sitt slut
Luften blir kallare och vinden mojnar
Jag huttrar och önskar att jag kunde sakta tiden
Tiden går alltid fortare mot slutet
Men det kan jag inte göra någonting åt
Vad jag kan göra är att släppa dagen
Och vakna till en ny




Fri vers av EiraN
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-18 18:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EiraN
EiraN