Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förstå.

Du säger han förstår dig inte
När han sitter hemma vid skrivbordet
och ritar hjärtan runt ditt namn
Tio gånger har han skrivit ditt namn i olika färger
Och nu ritar han hjärtan runt det

När han öppnar sin famn säger du
Han förstår mig inte, jag behöver tröst från någon annan
Du är så upptagen av att söka tröst
att du inte ens ser hans öppna famn precis bredvid dig
Han sträcker sig så längt han kan men når dig inte

Han frågar vad som är fel, ber dig förklara
Men du säger, det är ingen idé du skulle ändå inte förstå
Han gör vad han kan för att du ska lita på honom
För att du ska förstå att han älskar dig
Han skriver små söta lappar och lägger i dina fickor

Vet du varför han inte förstår dig
För att du inte låter honom göra det




Fri vers av EiraN
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-18 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EiraN
EiraN