Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Majnatt

Du är skönast av dem alla
Ljuva, ljuva natt
Låt mörkret ligga stilla
Innan dagen hinner fatt

För den kommer nog att komma
Och solen stiger het
Men innan dess, så vänta
Förbli min hemlighet

Låt mig vandra sakta
På gatorna i stan
Kvar i kvällens sötma
Såsom jag är van





Bunden vers av annarebecca
Läst 331 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-06-19 23:08



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg
Så underbart fint!du är skönast av dem alla ljuva natt
låt mörkret ligga stilla innan dagen hinner fatt..du diktar med superb ren skär enkel finess och orden strömmar okonstlade och det påminner onekligen om Boye!
sparas absolut!tack så mycket!
2011-06-20
  > Nästa text
< Föregående

annarebecca
annarebecca