Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lös de svarta banden

Lös de svarta banden
Lös dem, knyt dem opp
De glänser utav siden
Men skaver mot min kropp

Lös de svarta banden
Därinne i det som är jag
Finns en dörr jag gömmer
Som gläntas först idag




Bunden vers av annarebecca
Läst 366 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-20 14:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annarebecca
annarebecca