Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Augustimånen skiner in

Augustimånen skiner in,
Genom fönstret, in på min
Trygga plats i världen

Sängen min, också din
Ett rum och kök, blott vårat

Tredje plan, ett rosa hus
Starkt och inget sårat

Är våra hjärtan i denna säng
Hela och i dur

Augustimånen skiner in,
Genom fönstret, in på din
Vackra ryggs kontur




Bunden vers av annarebecca
Läst 340 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-19 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annarebecca
annarebecca