Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framkalla

En tår
Ett hav
Jag finner sanningen i lögnens krav
En kappa
En vind
Jag bär en blåslagen kind
En dröm
Ett spel
Jag vet hur det är att ha fel
En sorg
En stund
Jag finns i din minneslund
En timma
Ett dygn
Jag äger 71 stygn
En stig
Ett val
Igår skrev jag ett sjuhelsikes tal
En kamp
Ett svärd
Jag blir aldrig fullärd




Fri vers av ordskalv
Läst 287 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-06-20 17:08



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
ser dina ord
hur du satt dem samman
pusslet
lägger huvudet lite på sned och ser en kam med pinnar borta
du konstaterar
så och så
det och det
objektivt

andas i detta en verklighet vilken berör

en verklighet vilken är verklighet för så oändligt många
2011-06-22

  jimi silver
"jag bär en blåslagen kind".
snyggt formulerat.
2011-06-20

  Let it go VIP
kraftfull och tuff, eld i varje segel - mycket bra!
2011-06-20
  > Nästa text
< Föregående

ordskalv