Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
behövde få ut lite kärlek på papper


ett gott nytt barn

att få ett barn


att bära ett barn
att föda ett barn

vad kan vara mäktigare?


att få en chans med ett barn
att få äran att vara det nära

hur kan lycka mätas?


Nä, jag behöver inte mäta den
när hon smyger sin näsa mot min hals
då skulle ingen mätare hålla

att få leva med ett barn
att få se det växa

det önskar jag alla
så som jag önskar alla ett gott nytt år

lycka till!




Övriga genrer av Labra lege
Läst 573 gånger
Publicerad 2005-12-30 21:38



Bookmark and Share


  Dan Linder
mysrysningar på ryggen...du har fångat känslan perfekt. Bokmärke!
2006-01-14

    deathangel
Vilken fin å mysig text, vill också ha barn...men det måste vara obeskrivligt hur lyckan är att ha barn.
Så kärleksfull..
2006-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Labra lege
Labra lege