Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nötskrika

 

potatisskata

ollonskrika

rödgrå kropp och blek om gump och hals

 

men vingarna

vingarna

azurblå med svarta tvärstreck

 

nog kan du skrika gällt efter den existentiella nöten

men du kan jama också

härma duvhök

sjunga milda sånger

sväva som en kolibri

lägga grågröna ägg i en gran




Fri vers av Nanna X
Läst 518 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-20 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X