Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag och Mia Skäringer Vi Vi har en sak ihop


Jag & Mia Skäringer



Jag och Mia Skäringer
Vi
Vi har en sak
ihop

Separationsångest

Som kollapsar våra liv
Upptar
all
verksamhet
i hjärnan

Hjärndöd

Svaga inre
klamrar
sig fast
I
starka
ljuvliga
ögonblick
som ej kommer åter

Andra går
vidare

Medans
vi
vi är kvar
I
en skör bubbla

där vi stannar
kvar

Nu idag
ett
gapande
smärtsamt
sår
separationsångestens

svårläkta sår




Fri vers (Fri form) av tarabanko
Läst 1133 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-21 00:13



Bookmark and Share


    Silverbjer
Och nu är vi tre=) Gillas starkt!
2011-06-21
  > Nästa text
< Föregående

tarabanko
tarabanko