(Krossad bild..tavla. Drömmar blir ej sann)

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(Krossad bild..tavla. Drömmar blir ej sann)




Mitt Äppelblom - Hägg o Syren

Vackraste tiden

Mellan hägg o syren

Är det då naturen i blomning står hel

Spelar sin ljuva scen

Där solen värmer gassande strålar

Slår äppelträden då ut

 

Kvällen

Vårsolen glöder

Vill vara

Känna varje minut

Bland äppelblom, hägg o syren

 

Vandrar genom dalen

Himlen klar o ren

När kvällen

Timmen är sen

Vindar blåser i träden

Faller drömmars blom ner i min famn

Här i min vackra dag

Blickar äppelblom

Motivet

Sång av en näktergal

Mellan doft av hägg o syren




Fri vers av Mona Drugge
Läst 629 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-21 03:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mona Drugge
Mona Drugge