Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havet väntade på mig

Stigen gick genom öppet landskap
framför låg mitt efterlängtade hav
vinden lät mig dofta dess behag
mina sinnen njöt och jag blev helt lyrisk
vintermörkrets kalla årstid kändes avlägsen
himlen var klarblå och högt däruppe
glittrade fågelvingar ikapp
mina fötter dansade fram i glädje
solen smekte min insida och utsida
livet kändes så lätt och min själ flög
tyckte mig höra havet ropa..
kom och ta för dig av mina vågor
sätt dig vid min sida och lyssna när jag spelar
låt mig inspirera och fylla dig på nytt..
jag var lycklig, havet väntade på mig!





mare







Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-17 11:43



Bookmark and Share


  Maria T
Vilken lycka att få sitta och lyssna när havet spelar
2014-05-19

  Bibbi VIP
Härligt.
2014-05-17
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP