Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något saknas

Jag lever ett liv,
helt utan kiv,
Men ändå känns allt fel,
jag känner mig så stel.
Det finns nåt jag måste göra,
eller kanske nåt jag måste höra.
Jag vet inte exakt,
men det känns som om jag måste ha nån sorts makt.




Bunden vers (Rim) av Maha!
Läst 292 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-21 13:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maha!
Maha!