Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lillan i famnen vid datorn

Försöker...bj...skriva på dat... orn.. bm 8...
du sitter i min famn..., kå-Ävj,k...
Detta är allt jag hann
....
bbbbbbbbbbbPXDCSWA
m vdcdxxcv




Fri vers av Maha!
Läst 345 gånger
Publicerad 2012-02-28 18:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maha!
Maha!