Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är mitt liv!

Vem var jag innan du kom in i mitt liv?
Vad hade jag att se framemot om inte att se dig ta ditt första kliv?
Vad gjorde jag om dagarna när du inte var här?
Då levde jag på rutin och allting var sådär.
Men nu lever jag i nuet med dig och plötsligt är jag miljardär. Och det är inte pengar jag syftar till utan att det är dig jag håller kär.
För mig är du livet och symbolen för allt det goda.
När du kramar om mig varje morgon vet jag att vi för varann är gjorda.
I dig finns friheten, glädjen, lyckan och kärleken så stor,
Jag är så stolt över att ha fått äran att vara din mor.
Tack för att du alltid står ut med mig,
Och du ska veta att det inte finns något som jag inte gör för dig.




Fri vers av Maha!
Läst 336 gånger
Publicerad 2015-02-18 17:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maha!
Maha!