Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För varje dag som går

För varje dag som går växer du och blir stor,
och du blir vackrare än man någonsin tror.

Dina ögon glimmrar starkare än den starkaste stjärna,
din näsa är lenare än den lenaste pärla.

Ditt hår är mjukare än den mjukaste siden,
och det blir bara finare och längre med tiden.

Du är det med sagolika som finns på denna jord,
jag kan verkligen inte beskriva dig med ord.




Bunden vers (Rim) av Maha!
Läst 315 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-04-03 13:00



Bookmark and Share


    Yarissa
Fint beskrivet
2012-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Maha!
Maha!