Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I närheten av dig

Du är den mysigaste killen jag vet,
i närheten av dig känner jag mig så het.
När du kramar om mig och mot mig ler,
är det bara dina ögon och ditt leende jag ser.
Den känslan är så fin,
utan den skulle jag bara lida pin.
Du är så snäll som lindrar min smärta,
och tar bort all sorg som jag bär i mitt hjärta.
Jag hoppas att du nu vet hur mycket jag tycker om dig,
och att du känner likadant för mig.




Bunden vers (Rim) av Maha!
Läst 302 gånger
Publicerad 2011-06-21 13:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maha!
Maha!