Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lär dig;)

Jag vet att jag inte varit perfekt i de hela
Men har jag förtjänat vad du har gjort mot mig?
Jag vet att vår kärlek är stark
Men årkar jag ännu en runa med dig?
Jag vill inte gråta längre
eller nej jag ska inte gråta längre
Vill du ha mig....
LÄR dig att hantera mig!




Fri vers av Lejla
Läst 369 gånger
Publicerad 2005-12-30 23:45



Bookmark and Share


  yoyyo
BRA
Du förtjänar verkligen inte det han gjort om det får dig till att må dåligt
2005-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Lejla
Lejla