Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu en text från mitt block bredvid sängen. En av mina optimistiska stunder. (oretuscherad)


Förr eller senare.

Världen kan stampa på mig
svika mig och vända mig ryggen
Den kan vara kall och hård
Men jag drar upp mig själv till ytan
förr eller senare

Du kan älska mig, för att lämna mig
och försvinna i natten
Du kan hjälpa mig upp, och låta mig falla
Men jag drar upp mig själv till ytan
förr eller senare

Mitt hjärta kan krossas
tillsammans med resten av cellerna i min kropp
Jag kan förstöra mig själv
med självhat och sorg
Men jag drar upp mig själv till ytan
förr eller senare




Fri vers av EiraN
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-22 10:13



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Fylld av hopp över den egna styrkan.BRA SKRIVET
2011-07-31
  > Nästa text
< Föregående

EiraN
EiraN