Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En älskandes dans

Jag tappade bort din skugga någonstans mellan här och då
Förlorade den svaga länken mellan trygghet och mod
Glömde vilken röst som var din
Sjönk mot djupet

Du såg mig falla från den trygga plattformen jag stod på
Såg mig falla mot en skrikande, forsande flod
Behöll livbojen du sa var min
Lämnade mig vid stupet

Jag har förlorat mig själv i vattnets djupa ömhet och kval
Sett dig komma och gå vid stranden som ett spöke
Simmat mot ytan och kippat efter luft
Känt din hand vid min hals

Svävande i tyngdlöshet har jag inte haft något val
Greppat din hand vid vårat sista möte
Tappat bort allt mitt förnuft
I en älskandes dans




Bunden vers (Rim) av Sarah Tomasson
Läst 351 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-06-22 20:14



Bookmark and Share


  Minkki VIP
jag tycker om ditt tonfall..
2011-06-27

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
verkligen fin skaldekonst..!
2011-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Sarah Tomasson
Sarah Tomasson