Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dina ord är unika...bara skriv på..


Kära poet..

Kära poet som skapar
skriv ut det som Du bär
låt ingen styra orden
när Du skriver på sidan här !







mare




Fri vers av mare VIP
Läst 437 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2011-06-22 23:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Applåder för dina kloka ord!
2011-07-01

  Delilah Juno VIP
Lovar att följa ditt råd ...
2011-06-28

  Bibbi VIP
Tack för ett mycket gott råd!
2011-06-28

    eva m h
Ja det gäller att vara sig själv trogen
2011-06-24

  Järnkatten
Relevant och sann!!!
2011-06-23

  Maiah VIP
TACK ... det behöver vi höra och ta till oss....alla...Jag hoppas att du gör likadant!!!
2011-06-23

  limerick
Bokmärker denna angelägna text!
2011-06-23

  Lars E Jönsson
Kanske kunde man säga att detta ibland är som ett "ordets klotterplank" härligt sidan finns
2011-06-23

  aol
ja vem skulle styra dom,
2011-06-23

  Fredric
vem vill äta formfranska varje dag? nä, tacka vet jag variation...
2011-06-23

  Black Bird
Precis så är det. Många, väldigt många borde läsa denna.
2011-06-23

  Larz Gustafsson VIP
Jag är så ond så att jag plockar bort de kommentarer som inte passar mig.
2011-06-23

  Fredric
men ibland är det skönt med kommentarer och kritik... Man väljer dock själv att plocka det man vill. Det får ögonen att öppna sig att kunna få nya angreppssätt...
2011-06-22

  Larz Gustafsson VIP
Du är ett äkta kampknyte!
2011-06-22

  Larz Gustafsson VIP
Well spoken, sis.
2011-06-22

  queenia
sannerligen är vi det.
... och ingen kan stoppa oss!
2011-06-22

    ordskalv
Här är vi totalt fria.
2011-06-22
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP