Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
22-06-2011 Onsdag. En protest mot verkligheten.


Vad är riktigt?

Ett töcken sprider sig
över klara tankar
och jag vet inte längre.

Vad ska jag säga?

De goda råden kastas
ut på gatorna
och trampas fördärvade
av politiken.

Korrumperade örontasslare viskar
ömma ord
in i trolösa hjärtan.

Vem kommer nu med sanning?
Får folk veta
vad som är rätt
och riktigt?

Det är bara att rida ut stormen
och glömma förtreten
över lögner
och dåliga råd.




Fri vers (Fri form) av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-23 12:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP