Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våra andetag.

Snälla lägg dig här

tätt intill mig.

Låt mig somna

i takt till dina andetag.



För jag glömmer att andas

när jag inte är med dig.

Allting är så svårt

när du inte är här.



Jag förstår inte hur

men mitt liv är nu beroende

av dig, dina andetag

och av din närhet.



Vår kärlek är en kamp

svår och mörk

enkel och ljus.

Men trots allt, har vi alltid varandra.



Din värme söver mig

sakta stängs mina tunga ögonlock.

Men innan du vaggar mig till sömns

säger du det bästa jag vet:

"Jag älskar dig".



För trots allt

vad vore egentligen jag

utan våra andetag?




Fri vers av desideratum
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-24 03:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

desideratum