Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svensk sommar


Sommaren sveper in över oss

Midsommarblomstren står som juveler,

smörblommor och kärringtand

sida vid sida med blåklockor

Blånande linfält, vackert som i en drömvärld,

blandat med guldgul raps.

Det finns så mycket vackert i naturen,

ögonfröjd och en lisa för själen

Man kan vila i det fagra och vackra

smyckena i naturen ger frid och ro.

Flugsurret och fågelkvittret

den mest perfekta pausmusiken som finns.




Fri vers av britt-marie VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-24 12:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP