Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

+


det var jag
molnen och de mäktiga granarna
massiva berg som grät
sina vita toppar

det var jag
tystnaden och längtan hem
massiva berg med stup
som ropade lockande

det var jag
blomstrande alpängar
fågelsång och vattenfall

kyrkan var tom

massiva berg
föder även en död

närmare himlen än så
kommer ingen levande







Fri vers av SpamPippiL VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-06-25 18:19



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Mmm... 8-D
2011-06-26

  grob adnama
underbar.
2011-06-26

  Gawain
Snygg, smakfull och smart. Särskilt gillar jag hur slutet rundar av alltihop med en angenämt konstaterande knorr.
2011-06-26

    ej medlem längre
Gillar titeln!!! Fyndigt som tusan!
Upprepningarna förstärker textens budskap:
tro inte att du når himmelska höjder människa!
Fin vinkling där med den tomma kyrkan och bergen som föder döda.
En tummen upp text!
2011-06-25
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP