Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur "käftsmällar och kindpussar".


rollspel


som mobbat barn
var jag rädd för allting

som vuxen
är alla rädda för mig




Fri vers av SpamPippiL VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-26 00:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag tänkte fråga vilket av dessa två känns bäst men jag låter bli!;)
2011-06-26
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP