Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
yes indeed! It is a "Carpe Diem" poem...


Athol

början är försvunnen
bakom lykta dörrars längtans gnissel,
det som stod
är länge förgånget
förpassat till likriktade

morgonen är paus
en stilla vind från arla sinnen,
ljus bryts under några få ögonblick
vi kan finna under bonaden av förlagda minnen

handen kunde inte finna
trevande saknad
bara sköld och torra vatten
medan slagen rusade
skapades frustrationen

inte av momentet
ej heller av smärtan

bara fruktan att inte åter få uppleva




Fri vers (Modernistisk dikt) av Max Poisé
Läst 506 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-06-28 09:34



Bookmark and Share


  Valdemar Anders
Fint formulerat! Max.
Gillar avslutet!
Snyggt, Jävligt snyggt!
Ha en fortsatt bra sommar!
2011-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé