Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Naturen är balsam för själ...och tystnaden..


Frihet för tankar..

I tystnadens stillhet
älskar jag att vara
där bor frihet för tankar
där får jag flyga och fara..
och balsam är att vandra
i skogens grönska
insupa doft..
få drömma och önska







mare




Fri vers av mare VIP
Läst 376 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2011-06-28 01:31



Bookmark and Share


  Järnkatten
Vi är ju en del av den även om många tycks ha glömt att den är vårt rätta element...
2011-06-29

  Tosca
Vackra rader och så sant.
Tosca
2011-06-28

    ej medlem längre
Så fint skrivet och så sant.
2011-06-28

  Black Bird
Underbar och vacker text! SÄ finna ord ....
2011-06-28

  Larz Gustafsson VIP
Verkligen.
Eller sitta på balkongen med en bok - som jag snart ska.
2011-06-28

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Ljuvliga rader. =)
2011-06-28

  Lars E Jönsson
Härlig text, manar till eftertanke
2011-06-28

  Bibbi VIP
Just hemkommen från landets stillhet instämmer jag till fullo.
2011-06-28
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP